1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Totale uitverkoop wegens stopzetting!

Camiel

Hoi, ik ben Camiel en ben vijf jaar geleden trots gestart met het verkopen van prachtige koeienhuiden via Koeienhuidvloerkleed.nl. Na honderden klanten tevreden te hebben kunnen maken met mooie vloerkleden uit Zuid-Amerika is het nu tijd voor mij om met iets nieuws te beginnen. Als er dus een huid op de website bij zit die geschikt is voor jou deze kan jij deze dus extra afgeprijsd aanschaffen, geweldig toch? Er is slechts één exemplaar per huid beschikbaar, en het is dus écht OP=OP. Geniet alvast van je koeienhuid! Groetjes, Camiel

Camiel

 

Vanaf nu ook een koeienhuid kopen op de duitse markt

koeienhuid kopen amazon

Wij gaan de duitse markt veroveren met onze koeienhuid vloerkleed. Vanaf nu zijn de koeienhuid kleden ook verkrijgbaar bij Amazon.de. Het mooiste is dat we nog de goedkoopste zijn ook! Vanaf 16 december word de collectie weer flink uitgebreid. Er komen ook mooie schapenvachten bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *