1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Totale uitverkoop wegens stopzetting!

Camiel

Hoi, ik ben Camiel en ben vijf jaar geleden trots gestart met het verkopen van prachtige koeienhuiden via Koeienhuidvloerkleed.nl. Na honderden klanten tevreden te hebben kunnen maken met mooie vloerkleden uit Zuid-Amerika is het nu tijd voor mij om met iets nieuws te beginnen. Als er dus een huid op de website bij zit die geschikt is voor jou deze kan jij deze dus extra afgeprijsd aanschaffen, geweldig toch? Er is slechts één exemplaar per huid beschikbaar, en het is dus écht OP=OP. Geniet alvast van je koeienhuid! Groetjes, Camiel

Camiel

 

Koeienhuid kleed, rendierhuiden, schapenvachten, springbok, konijnenvachten, vossenstaart sleutelhanger en leren schorten.

Bent u opzoek naar een koeienhuid vloerkleed dan bent u bij koeienhuidvloerkleed.nl op het goede adres.

Op het moment hebben wij nog maar enkele koeienhuiden! Deze weken zijn i.v.m. de grote actie die wij hebben de koeienhuiden erg hard gegaan. Deze actie zal heel december nog de hele maand december zijn. Dus profiteer nog snel van de voordeel.

Vanaf januari komen er meerdere artikelen op onze webshop zoals: rendierhuiden, schapenvachten, springbok, konijnenvachten, vossenstaart sleutelhanger en leren schorten.

Dus houd de webshop goed in de gaten!

 

Een reactie op “Koeienhuid kleed, rendierhuiden, schapenvachten, springbok, konijnenvachten, vossenstaart sleutelhanger en leren schorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *