1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Oktober = Woonmaand dus vanaf vandaag tot het einde van de maand op de gehele collectie 5% korting

Het is duidelijk! De natuur laat het ons voelen en de winkels laten het ons zien. Het herfstseizoen is begonnen! Paddenstoelen schieten uit de grond en de beukennootjes, eikels en kastanjes vliegen je om je oren. Zo presenteren de woonwinkels weer hun nieuwe collecties en ligt de deurmat weer vol met folders boordevol wooninspiratie.

De zon schijnt buiten heerlijk maar zonder jas de deur uit, dat wil al bijna niet meer. Je krijgt zin om jouw huis weer her in te richten met al dat moois maar let wel op je centen. Daarom hebben wij vanaf vandaag 14-10-2017 t/m 31-10-2017 op onze gehele collectie 5% korting.

DUS PROFITEER NU VAN DEZE MOOIE AANBIEDINGEN.

WANT OP=OP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *