De blits stelen bij uw BBQ doet u met een schort van leer special ontworpen voor mannen. koeienhuidvloerkleed.nl hanteert een ruim assortiment op het gebied van deze schorten. Het BBQ schort van leer wat nu veelal gebruikt worden door mannen is van kwalitatief zeer sterk materiaal gemaakt. In het verleden werden deze leren schorten ook niet voor niets gebruikt binnen verschillende ambachten zoals: slagers, timmermannen en hoefsmeden.

Een BBQ schort van leer voor mannen, een stoere uitstraling

Tegenwoordig zijn de leren schorten weer helemaal terug, mede door de stoere uitstraling zijn er veel mannen overstag gegaan. De materialen die gebruikt worden voor de schorten zijn zeer stevig en duurzaam in gebruik. Daarnaast is er in televisieprogramma’s steeds vaker dit specifieke BBQ schort van leer voor mannen te zien, daarnaast heeft het ook een stoer uiterlijk. De leren schorten worden nu voornamelijk in de horeca en binnen ambacht gebruikt. koeienhuidvloerkleed.nl heeft deze schorten in zeven verschillende kleuren, variërend van zwart tot roze.

Een stoer BBQ schort van leer voor mannen iets voor u?

Is zo een stoer schort iets voor u? Met onze snelle levering wordt er gegarandeerd dat uw bestelde product dezelfde dag nog verstuurd wordt. Dus wacht niet en bestel uw gewenste product bij koeienhuidvloerkleed. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Via de chatfunctie online kunt u een van onze medewerkers vragen over de specificaties van uw product. Of stuur ons een e-mail.