1-2 werkdagen levertijd, gratis bezorgd

 Gratis retourneren tot wel 30 dagen

 Klanten geven ons een 8,7/10

Totale uitverkoop wegens stopzetting!

Camiel

Hoi, ik ben Camiel en ben vijf jaar geleden trots gestart met het verkopen van prachtige koeienhuiden via Koeienhuidvloerkleed.nl. Na honderden klanten tevreden te hebben kunnen maken met mooie vloerkleden uit Zuid-Amerika is het nu tijd voor mij om met iets nieuws te beginnen. Als er dus een huid op de website bij zit die geschikt is voor jou deze kan jij deze dus extra afgeprijsd aanschaffen, geweldig toch? Er is slechts één exemplaar per huid beschikbaar, en het is dus écht OP=OP. Geniet alvast van je koeienhuid! Groetjes, Camiel

Camiel

 

De nieuwe huiden in aankomst

Morgen is het weer zo ver onze nieuwe collectie komt weer binnen. Onze vorige huiden zijn erg hard gegaan. In deze dagen worden de nieuwe huiden gefotografeerd en zullen vanaf volgende week te bestellen zijn binnen onze shop. Bent u opzoek naar een specifieke koeienhuid en u ziet hem niet in ons assortiment vraag ons naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *